FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SPLITSKA KULTURNA MANIFESTACIJA ODRŽANA U BANJOJ LUCI

BANJA LUKA, 19. rujna 2004. (Hina) - U Banjoj Luci je u sutobu navečerodržana kulturna manifestacija pod zajedničkim nazivom “Grad Splitbanjalučkoj Biskupiji” na kojoj su se publici predstavili skulptorStanislav Bavčević i polaznici Glazbene škole Josipa Hatzea izSplita.
BANJA LUKA, 19. rujna 2004. (Hina) - U Banjoj Luci je u sutobu navečer održana kulturna manifestacija pod zajedničkim nazivom “Grad Split banjalučkoj Biskupiji” na kojoj su se publici predstavili skulptor Stanislav Bavčević i polaznici Glazbene škole Josipa Hatzea iz Splita.

Gostima se toplim riječima dobrodošlice obratio banjalučki biskup dr Franjo Komarica, a publiku je pozdravio dogradonačelnik Splita Ljubomir Urlić, nakon čega su posjetitelji razgledali izložbu "Građevine od bračkoga kamena u Splitu i svitu" koju je pripremila Branka Bezić-Filipović.

U koncertnom dijelu večeri, u čijem je uvodu izvođače predstavio ravnatelj Glazbene škole Gordan Sladoljev, nastupili su kao solisti Srđan Bulat na gitari, Jadranka Garin i Zoran Velić na glasoviru, Tatjana Stehlik na violini i kao vokalni solist, splitski bas Ante Jerkunica.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙