FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ZV: U SKLOPU IZLOŽBE 'EKO-ETNO' DAN NOVINARA

ZAGREB, 17. rujna 2004. (Hina) - Sedamdesetak novinara iz Slovenije,Makedonije, Srbije i Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Hrvatske obišloje danas izložbu 'Eko-etno Hrvatska' koja se održava u sklopu jubilarnog 80. Jesenskog međunarodnog zagrebačkog velesajma (JMZV).
ZAGREB, 17. rujna 2004. (Hina) - Sedamdesetak novinara iz Slovenije, Makedonije, Srbije i Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Hrvatske obišlo je danas izložbu 'Eko-etno Hrvatska' koja se održava u sklopu jubilarnog 80. Jesenskog međunarodnog zagrebačkog velesajma (JMZV).

U sklopu Novinarskog dana bili su nazočni konferenciji na kojoj su predstavnici Zagrebačkog velesajma, uprave Hrvatskog farmera, kluba 'Selo', Hrvatskog novinarskog društva i resornih ministarstva Hrvatske govorili o razvitku ruralnog prostora u Hrvatskoj, ulozi novinara u razvoju svijesti o ekološkom očuvanju prostora i populariziranju aktivnosti na revitalizaciji ruralnog prostora.

Izložba Eko-etno Hrvatska počela je na dvadesetak četvornih metara izložbenog prostora te prerasla u jedan od značajnijih velesajamskih događanja, istaknula je direktorica izložbe Eko-etno Dijana Katica.

Eko-etno, dodala je, ujedno je i najbolji pokazatelj do sada učinjenog u segmentu revitalizacije ruralnoga prostora i popularizacije ponude.

Ovogodišnja Eko-etno manifestacija održava se na površini većoj od dvije tisuće četvornih metara.

Na skupu je istaknuta i uloga novinara u promicanju i populariziranju razvoja ruralnih prostora.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙