FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

PU splitsko-dalmatinska: Uhićen kradljivac dvaju autobusa

SPLIT, 7. rujna 2004. (Hina) - Kradljivac dvaju autobusa, vrijednihviše od dva milijuna kuna, a otuđenih početkom ljeta na makarskompodručju, 22-godišnji I.J. iz Zagreba uhićen je u Zagrebu nakon što jeza njim prije desetak dana raspisana tjeralica, izvijestila je danasPU splitsko - dalmatinska.
SPLIT, 7. rujna 2004. (Hina) - Kradljivac dvaju autobusa, vrijednih više od dva milijuna kuna, a otuđenih početkom ljeta na makarskom području, 22-godišnji I.J. iz Zagreba uhićen je u Zagrebu nakon što je za njim prije desetak dana raspisana tjeralica, izvijestila je danas PU splitsko - dalmatinska.

Odjel organiziranog kriminaliteta PU splitsko-dalmatinske kriminalističkom je obradom utvrdio da je I. J. prvu krađu počinio u Podgori, gdje je otuđio više od milijun kuna vrijedan autobus marke "setra", čiji je vlasnik 43-godišnji Austrijanac H. G.

Drugi autobus, iste marke i vrijednosti, u vlasništvu njemačkog državljanina, ukrao je u Brelima na parkiralištu ispred hotela "Marina". Taj je autobus pronađen već idućeg dana u Bosni i Hercegovini.

I.J. je priveden u Policijsku upravu splitsko-dalmatinsku odakle je, uz posebno izvješće zbog kaznenog djela teške krađe, prepraćen istražnom sucu Županijskog suda u Splitu koji ga je nakon saslušanja pustio da se brani sa slobode.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙