FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U MOSTARU SINOĆ I JUTROS ČETVORO POGINULIH U PROMETU

MOSTAR, 18. rujna 2004. (Hina) - Na području Hercegovačko-neretvanskežupanije čije je sjedište u Mostaru do subote je već zabilježen je crnprometni vikend sa četiri poginule osobe koje su sve stradale zbogprebrze vožnje.
MOSTAR, 18. rujna 2004. (Hina) - Na području Hercegovačko-neretvanske županije čije je sjedište u Mostaru do subote je već zabilježen je crn prometni vikend sa četiri poginule osobe koje su sve stradale zbog prebrze vožnje.

Sinoć oko 23.30 sati u naselju Vrapčići sjeverno od Mostara vozač "Golfa 2" skrenuo je s magistralne ceste M-17 i udario u stablo, pri čemu je smrtno stradao, priopćio je MUP Hercegovačko-neretvanske županije. Jutros oko 2.40 sati dogodila se prometna nesreća na raskrižju putova M-17 i M-6 u mjestu Tasovčići, općina Čapljina, u kojoj je smrtno stradala jedna osoba. Nesreća se dogodila prilikom sudara vozila BMW i Golfa-a pri čemu je poginuo vozač Golfa, iz Stoca. Vozač drugoga vozila i suvozač zadobili su teže tjelesne ozljede. Jutros u 7.45 sati djelatnici Policijske uprave za sigurnost prometa u Mostaru su u mjestu Potoci sjeverno od Mostara uočili prevrnuto vozilo "Golf" crvene broje. Utvrđeno je da se u vozilu nalaze dvije smrtno stradale osobe, jedna iz Stoca i druga iz Mostara.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙