FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

DP: BH. SRBI I HRVATI NEMAJU REZERVNE DOMOVINE

ZAGREB, 31. kolovoza 2004. (Hina) - Tvrdnja da Srbi i Hrvati u Bosni iHercegovini imaju svoje pričuvne domovine, Srbiju i Crnu Goru iHrvatsku, velika je zabluda, upozoravaju u ponedjeljak banjalučke"Nezavisne novine".
ZAGREB, 31. kolovoza 2004. (Hina) - Tvrdnja da Srbi i Hrvati u Bosni i Hercegovini imaju svoje pričuvne domovine, Srbiju i Crnu Goru i Hrvatsku, velika je zabluda, upozoravaju u ponedjeljak banjalučke "Nezavisne novine".

Većina Srba i Hrvata smatra zapravo BiH svojom pričuvnom domovinom, upirući pogled u svoje "matične" države i smatrajući se nepodobnim za državu u kojoj žive, konstatira banjalučki list.

Čelnici Bošnjaka, Hrvata i Srba u BiH Sulejman Tihić, Bariša Čolak i Dragan Čavić uzalud će nastojati sačuvati čistoću svog nacionalnog teritorija budući da će se zasigurno pojaviti netko tko će svojim "maštarijama zagaditi nacionalno biće", ističu "Nezavisne novine", dodajući da je to "povijesna neminovnost, samo ova trojica mogu kočiti taj napredak".

Mnoge su afričke zemlje ponosne na uspjehe svojih sportaša koji su potražili bolji život na Zapadu a pitanje je da li su u Beogradu i Zagrebu ponosni na Srbe i Hrvate u Bosni i Hercegovini, upozorava banjalučki list.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙