FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

RUSIJA ZEMLJA PARTNER 80. JESENSKOG MEĐUNARODNOG ZAGREBAČKOG VELESAJMA

ZAGREB, 1. rujna 2004. (Hina) - Zemlja partner ovogodišnjeg, 80.Jesenskog međunarodnog Zagrebačkog velesajma (JMZV), koji će seodržati od 14. do 19. rujna, bit će Ruska Federacija, a tom ćeprilikom ZV obilježiti i 95-tu godišnjicu modernog sajmovanja.
ZAGREB, 1. rujna 2004. (Hina) - Zemlja partner ovogodišnjeg, 80. Jesenskog međunarodnog Zagrebačkog velesajma (JMZV), koji će se održati od 14. do 19. rujna, bit će Ruska Federacija, a tom će prilikom ZV obilježiti i 95-tu godišnjicu modernog sajmovanja.

Rusija je 17. zemlja partner ovog sajma, a tijekom održavanja JMZV-a na samom Zagrebačkom velesajmu, ali i u gradu Zagrebu održat će se niz predstavljanja gospodarstva, kulture, etnografije i ostalih osobitosti te zemlje.

Tako će, među ostalim, na ZV-u biti održan poslovi susret hrvatskih i ruskih gospodarstvenika iz poljoprivredno-prehrambene industrije, graditeljstva, hotelijerstva i turizma, sektora industrije nafte i plina, metalurgije i tekstilne industrije. Organizatori ističu kako je za taj skup već sada prijavljeno sudjelovanje oko 200 ruskih te 150 hrvatskih gospodarstvenika.

JMZV ove godine čine tematske cjeline Energetika, Zaštita okoliša i komunalna oprema, Promet i logistika, Graditeljstvo-sanitarije-elektroindustrija, Strojarska i metalna industrija, Prehrana i poljoprivreda, Eko-etno-Hrvatska, Hotelska i ugostiteljska oprema, Modernpak, Tekstil-koža-obuća, Široka potrošnja te Izložba inovacija - ARCA.

Također, tijekom tog sajma održat će se i akcija Hrvatske gospodarske komore (HGK) "Kupujmo hrvatsko", a do sada je prijavljeno i održavanje oko 25 stručno-pratećih aktivnosti na kojima se očekuje više od dvije tisuće sudionica.

Tradicionalno, drugog dana sajma održat će se i Hrvatski gospodarski forum, odnosno razgovor predstavnika hrvatske Vlade s gospodarstvenicima.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙