FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Stara dubrovačka bolnica dodijeljena sveučilištu

DUBROVNIK, 14. rujna 2004. (Hina) - PoglavarstvoDubrovačko-neretvanske županije na današnjoj je sjednici dalosuglasnost za davanje na uporabu središnje zgrade negdašnje Dubrovačkebolnice Sveučilištu u Dubrovniku.
DUBROVNIK, 14. rujna 2004. (Hina) - Poglavarstvo Dubrovačko-neretvanske županije na današnjoj je sjednici dalo suglasnost za davanje na uporabu središnje zgrade negdašnje Dubrovačke bolnice Sveučilištu u Dubrovniku.

Taj bi prostor od 6000 četvornih metara nakon preuređenja bio namijenjen Dubrovačkom sveučilištu, a preuređenje bi trebalo, kako je istaknuo rektor Mateo Milković, početi iduće godine.

Dožupan Pero Mišković kazao je kako je bilo razgovora i da se stara bolnica prenamijeni u turističke svrhe, no županijske su vlasti procijenile kako je za razvoj hrvatskoga juga vrlo važno ulagati u obrazovanje, odnosno u novoosnovano Sveučilište.

Na današnjoj je sjednici i zgrada staroga zaraznog odjela kompleksa stare bolnice dodijeljena na uporabu Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu, odnosno Školi za menadžment u zdravstvu pri Školi narodnoga zdravlja "Andrije Štampara".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙