FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HŽ VOZI POSJETITELJE JMZV-A 40 POSTO JEFTINIJE

ZAGREB, 10. rujna 2004. (Hina) - Hrvatske željeznice (HŽ) odobrile suposjetiteljima Jesenskog međunarodnog Zagrebačkog velesajma (JMZV)povlasticu od 40 posto redovne prijevozne cijene vlaka iz svihkolodvora na prugama HŽ-a do Zagreba i natrag u 1. i 2. razredu svihvrsta vlakova, izvijestila je danas ta tvrtka.
ZAGREB, 10. rujna 2004. (Hina) - Hrvatske željeznice (HŽ) odobrile su posjetiteljima Jesenskog međunarodnog Zagrebačkog velesajma (JMZV) povlasticu od 40 posto redovne prijevozne cijene vlaka iz svih kolodvora na prugama HŽ-a do Zagreba i natrag u 1. i 2. razredu svih vrsta vlakova, izvijestila je danas ta tvrtka.

Tako će svi posjetitelji Jesenskog velesajma, koji u Zagreb dolaze vlakom, od 13. rujna u 12.00 sati do 20. rujna 2004. u 12 sati imati taj popust.

Ova povlastica vrijedi i za slovenske državljane koji koriste dvosmjerno putovanje iz svih kolodvora na području Slovenskih željeznica do Zagreba.

Kako bi mogli iskoristiti tu povlasticu putnici pri kupnji karte obvezno moraju izjaviti da putuju na Zagrebački velesajam, a pri dolasku na Velesajam kartu moraju ovjeriti na informacijskom mjestu HŽ-a.

(Hina) xpp/xnz yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙