FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

izbori za općinsko vijeće Primorskog Dolca - do 11 sati izašlo četiri posto birača

SPLIT, 5. rujna 2004. (Hina) - Na prijevremene izbore za Općinskovijeće Primorskog Dolca, mjesta u Kaštelanskoj Zagori, do 11 satiizašlo je nešto više od 30 od ukupno 706 upisanih birača, što je neštoviše od četiri posto, doznaje se od predsjednika Izbornog povjerenstvaAnte Parčine.
SPLIT, 5. rujna 2004. (Hina) - Na prijevremene izbore za Općinsko vijeće Primorskog Dolca, mjesta u Kaštelanskoj Zagori, do 11 sati izašlo je nešto više od 30 od ukupno 706 upisanih birača, što je nešto više od četiri posto, doznaje se od predsjednika Izbornog povjerenstva Ante Parčine.

Izbori na kojima se za vijećničke mandate nadmeću dvije izborne liste, HDZ-a i HSS-a, odvijaju se na jednom izbornom mjestu, a veći dolazak birača očekuje se nakon mise i u poslijepodnevnim satima, ističe Parčina. Glasovanje se odvijaju u mirnom ozračju i nije bilo niti jednog incidenta.

Prvi neslužbeni rezultati trebali bi se znati večeras oko 21 sat.

Općinsko vijeće Primorskog Dolca, odlukom Vlade, raspušteno je početkom lipnja ove godine.

Vlast u Primorskom Dolcu u prošlom je mandatu obnašao HDZ koji je na izborima osvojio najveći broj vijećnika, no, nakon što su dvojica napustila HDZ i prešla na nezavisnu listu ostao je bez potrebnog broja mandata, što je prouzročilo krizu vlasti i nesazivanje sjednica.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙