FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SURADNJA SUBOTICE I OSIJEKA OKO RAČUNALNOG POVEZIVANJA GRAĐANA S LOKALNIM VLASTIMA

SUBOTICA, 25. kolovoza 2004. (Hina) - Uvođenje interaktivnog računalnogpovezivanja građana s lokalnom samoupravom bit će najnoviji primjersuradnje Osijeka i Subotice o kojemu je bilo riječi na susretupredstavnika dva grada u Subotici.
SUBOTICA, 25. kolovoza 2004. (Hina) - Uvođenje interaktivnog računalnog povezivanja građana s lokalnom samoupravom bit će najnoviji primjer suradnje Osijeka i Subotice o kojemu je bilo riječi na susretu predstavnika dva grada u Subotici.

Prema priopćenju općinske uprave Subotice dobivenom u srijedu o tom sastanku, riječ je o projektu suradnje građana s lokalnom samoupravom koji je odobrio Balkanski fond za razvoj demokracije (Balkan Trust for Democracy), a koji je već zaživio u nekim hrvatskim gradovima.

" Svoja iskustva s primjenom VCA Internet portala - interaktivnog računalnog povezivanja kolege iz Osijeka žele sada prenijeti i nama", izjavio je u srijedu ovim povodom potpredsjednik Skupštine općine Subotica Lazar Baraković, ističući kako je ovo najnoviji primjer sve uspješnije prekogranične suradnje dva grada.

Razgovore na ovu temu vodili su u utorak u Subotici član Poglavarstva grada Osijeka Antun Ignac i članica odjela za međunarodnu suradnju Romana Radić, s jedne i potpredsjednik Skupštine općine Subotica Lazar Baraković i samostalna stručna suradnica za turizam Olivera Radnić.

Potvrda o sve boljoj prekograničnoj suradnji dva grada bit će usvajanje Povelje o dobrosusjedskim odnosima i suradnji između Osijeka i Subotice, koju će gradonačelnici Zlatko Kramarić i Geza Kučera potpisati u Subotici početkom rujna.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙