FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Vijeće za telekomunikacije: rok za ponude produžen do 27. rujna

ZAGREB, 2. rujna 2004. (Hina) - Vijeće za telekomunikacije odlučilo jedanas produžiti rok za podnošenje ponuda na natječaj za koncesije umobilnoj telefoniji sa 14. rujna na 27. rujna do 12 sati, kada će seponude i javno otvoriti.
ZAGREB, 2. rujna 2004. (Hina) - Vijeće za telekomunikacije odlučilo je danas produžiti rok za podnošenje ponuda na natječaj za koncesije u mobilnoj telefoniji sa 14. rujna na 27. rujna do 12 sati, kada će se ponude i javno otvoriti.

"Odluka o davanju ili nedavanju koncesija koje su predmet natječaja donijet će se 18. listopada ove godine", navodi se u priopćenju Vijeća kojeg potpisuje predsjednik Željko Debanić.

Prvobitni najavljeni datumi (rokovi) za podnošenje ponuda bili su 14. rujna, do 12 sati, a za donošenje odluke o davanju ili nedavanju koncesija 14. listopada.

Vijeće je na današnjoj sjednici, kako navode, izmijenilo i članak 19. stavak 8. Pravilnika o koncesijama i dozvolama za obavljanje telekomunikacijskih usluga, kojim se poslovni plan za razdoblje od tri godine od dana podnošenja ponude, zamjenjuje za razdoblje od pet godina. Izmjenjena odluka Vijeća objavit će se u Narodnim novinama, te u domaćem i stranom tisku.

Iz Vijeća podsjećaju da su u roku, do 30. kolovoza, odgovorili na sve upite i zahtjeve sudionika u postupku javnog natječaja te da se cjelokupna dokumentacija . nalazi na web stranici Vijeća (www.vzt.hr).

Svi sudionici u postupku javnog natječaja su, kako navode iz Vijeća, upoznati sa zakonskom mogućnošću izmjena u natječajnoj dokumentaciji. Dodaju i da će upravo te izmjene sudionicima omogućiti što kvalitetnije pripreme ponuda, s obzirom na kratkoću roka koji je bio zadan u ljetnom periodu.

Vijeće je donijelo odluku i o proglašenju operatera sa značajnom tržišnom snagom u Hrvatskoj. Na području nepokretne mreže to su Hrvatske telekomunikacije (HT), a na području pokretne mreže HTmobilne komunikacije d.o.o. (HTmobile) i VIPNet d.o.o.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙