FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

NA SAJMU AUTOBUSERA U KOELNU 2. KOLOVOZA PREDSTAVLJANJE NOVIH DIONICA AUTOCESTA U RH

ZAGREB, 29. srpnja 2004. (Hina) - U organizaciji Hrvatske turističkezajednice (HTZ) idućeg će tjedna na međunarodnom sajmu autobusera RDAWorkshop u Koelnu biti predstavljeno otvaranje novih dionica autocestau Hrvatskoj, a predstavit će se i Turistička zajednica Kvarnera.
ZAGREB, 29. srpnja 2004. (Hina) - U organizaciji Hrvatske turističke zajednice (HTZ) idućeg će tjedna na međunarodnom sajmu autobusera RDA Workshop u Koelnu biti predstavljeno otvaranje novih dionica autocesta u Hrvatskoj, a predstavit će se i Turistička zajednica Kvarnera.

Kako su danas izvijestili iz HTZ-a, 30. sajam RDA Workshop održava se u Koelnu od 2. do 4. kolovoza, a HTZ će konferenciju za novinare, na kojoj će sudjelovati državni tajnik za turizam Zdenko Mičić te direktor HTZ-a Niko Bulić, održati prvog dana sajma.

Turistička zajednica Kvarnera, pak, na sajmu organizira zajednički nastup većine kvarnerskih članica RDA te hotelijera i agencija.

Na tom se sajmu turističku i prateću ponudu iz 35 zemalja predstaviti 1.300 izlagača - hotela, turoperatera, turističkih agencija, turističkih zajednica, zabavnih parkova, proizvođača autobusa i opreme, raznih uslužnih kompanija i sl.

Ova trodnevna burza ponude i potražnje namijenjena je stručnim posjetiteljima i novinarima.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙