FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

PREDSJEDNIK MESIĆ primio izaslanstvo udruge "vino zagorje"

ZAGREB, 19. srpnja 2004. (Hina) - Predsjednik Republike HrvatskeStjepan Mesić primio je izaslanstvo Udruge "Vino Zagorje"Krapinsko-zagorske županije koje ga je informiralo o održanom 37.sajmu i izložbi vina Bedekovčina te o razvoju vinogradarstva ipodrumarstva u Hrvatskom zagorju, priopćeno je iz Ureda predsjednika.
ZAGREB, 19. srpnja 2004. (Hina) - Predsjednik Republike Hrvatske Stjepan Mesić primio je izaslanstvo Udruge "Vino Zagorje" Krapinsko-zagorske županije koje ga je informiralo o održanom 37. sajmu i izložbi vina Bedekovčina te o razvoju vinogradarstva i podrumarstva u Hrvatskom zagorju, priopćeno je iz Ureda predsjednika.

Istaknuto je kako je proizvodnja vina danas promijenjena u odnosu na klasičnu proizvodnju, te da se u Hrvatskom zagorju uglavnom proizvode kvalitetna sortna vina sa značajnim udjelom kasnijih berbi i predikatnih vina.

U izaslanstvu su bili županica Krapinsko-zagorske županije Vlasta Hubicki, načelnik općine Bedekovčina i predsjednik Organizacijskog odbora Sajma vina Rajko Vidiček, predsjednik Udruge "Vino Zagorje" Krapinsko-zagorske županije Dubravko Žerjavić, najveći vinar i podrumar Hrvatskog zagorja Željko Petrovečki i drugi.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙