FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Na ZV-u predstavljen program 48. međunarodnog sajma drva u Klagenfurtu

ZAGREB, 15. srpnja 2004. (Hina) - Predstavnici Sajma Klagenfurtnajavili su danas program svog 48. međunarodnog sajma drvne industrijekoji će se na površini od 40 tisuća četvornih metara održati od 26. do29. kolovoza, a do sada se prijavilo 400 izlagača iz 15 zemaljasvijeta.
ZAGREB, 15. srpnja 2004. (Hina) - Predstavnici Sajma Klagenfurt najavili su danas program svog 48. međunarodnog sajma drvne industrije koji će se na površini od 40 tisuća četvornih metara održati od 26. do 29. kolovoza, a do sada se prijavilo 400 izlagača iz 15 zemalja svijeta.

Međunarodni sajam drva jedan je od 14 tematskih sajmova koji se godišnje održavaju u sklopu Sajma Klagenfurt. Ove će se godine, uz najnovija dostignuća, proizvode i usluge u šumarstvu, pilanskoj industriji i drvogradnji, prvi put predstaviti i drvni tzv. bioenergetski proizvodi te segment drvne logistike, rekao je direktor drvnog sajma Manfred Krammer na konferenciji za novinare održanoj na Zagrebačkom velesajmu.

Ojašnjavajući te dvije nove izložbene teme Krammer je naglasio njihov rast u svijetu drvne industrije jer se sve više traže sirovine, tehnike i strojevi kojima se štedi energija i štiti okoliš.

Krammer je posebno zadovoljan što je gotovo 50 posto ovogodišnjih izlagača iz inozemstva, no dodaje da se, na žalost, nije se prijavio niti jedan iz Hrvatske, iako su pozive uputili na brojne adrese hrvatskih proizvođača. Zadnji puta su hrvatski izlagači na tom sajmu nastupali prije šest godina (Exportdrvo i bjelovarska Česma).

Unatoč slabom odazivu izlagača dodao je da iz Hrvatske na sajam dolaze ipak brojni individualni i poslovni posjetitelji.

(Hina) xtam yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙