FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ASHDOWN: EUROPSKA KOMISIJA PROVEST ĆE ISTRAGU O ŠEĆERNOJ AFERI

SARAJEVO, 21. srpnja 2004. (Hina) - Visoki međunarodni predstavnik iposebni izaslanik EU-a u BiH Paddy Ashdown potvrdio je u srijedu da ćeEuropska komisija provesti istragu o velikoj "šećernoj" aferi koja jeizbila u BiH nakon što su domaći mediji objavili da je nekoliko tvrtkipreko fiktivnih ugovora "izvezlo" više od 100.000 tona šećera u zemljeEuropske unije.
SARAJEVO, 21. srpnja 2004. (Hina) - Visoki međunarodni predstavnik i posebni izaslanik EU-a u BiH Paddy Ashdown potvrdio je u srijedu da će Europska komisija provesti istragu o velikoj "šećernoj" aferi koja je izbila u BiH nakon što su domaći mediji objavili da je nekoliko tvrtki preko fiktivnih ugovora "izvezlo" više od 100.000 tona šećera u zemlje Europske unije.

"Radi se o vrlo ozbiljnom slučaju, čije će se posljedice osjetiti i u BiH i u drugim zemljama. Međutim, potrebno je utvrditi činjenice o cjelokupnom slučaju. Europska komisija će to riješiti na odgovarajući način", rekao je Ashdown na konferenciji za novinare u Sarajevu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙