FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ashdown: Otvaranje Starog mosta korak ka pomirenju u BiH

MOSTAR, 21. srpnja 2004. (Hina) - Visoki međunarodni predstavnik uBosni i Hercegovini Paddy Ashdown izjavio je da je otvaranje Starogamosta "veliki korak ka pomirenju u Mostaru i BiH".
MOSTAR, 21. srpnja 2004. (Hina) - Visoki međunarodni predstavnik u Bosni i Hercegovini Paddy Ashdown izjavio je da je otvaranje Staroga mosta "veliki korak ka pomirenju u Mostaru i BiH".

"Stari most je važan simbol, ali mora biti podržan ujedinjavanjem razvojnih institucija u Mostaru", poručio je Ashdown u pisanoj izjavi u srijedu predstavljenoj na konferenciji za novinare međunarodnih organizacija u Mostaru.

Ashdown će zajedno s povjerenikom Europske komisije za vanjske poslove Chrisom Pattenom u petak posjetiti Mostar te sudjelovati u programu "Dvosmjerna ulica" u organizaciji nevladine organizacije za njegovanje dijaloga.

Visoki predstavnik će nazočiti u petak i ceremoniji otkrivanja obnovljenog Starog mosta srušenog tijekom hrvatsko-bošnjačkog rata. Svečanosti će nazočiti i hrvatski predsjednik Stjepan Mesić.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙