FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

POTPISAN MEMORANDUM O TRASI BRZE CESTE TUZLA-ORAŠJE-ŽUPANJA-VINKOVCI

BANJA LUKA, 6. srpnja 2004. (Hina) - Predstavnici ministarstavaprometa RH i BiH potpisali su u utorak u Kozarskoj/Bosanskoj Dubici Memorandum o suglasnosti za usklađivanje koncepcije trase brze cesteTuzla-Orašje-Županja-Vinkovci.
BANJA LUKA, 6. srpnja 2004. (Hina) - Predstavnici ministarstava prometa RH i BiH potpisali su u utorak u Kozarskoj/Bosanskoj Dubici Memorandum o suglasnosti za usklađivanje koncepcije trase brze ceste Tuzla-Orašje-Županja-Vinkovci.

Ministar komunikacija i transporta BiH Branko Dokić i i državni tajnik u hrvatskom Ministarstvu mora, turizma, prometa i razvitka Dražen Breglec razmijenili su i informacije u svezi izgradnje međunarodnog prometnog koridora Vc. Imenovana je i zajednička radna skupina čija je zadaća izraditi prijedlog za usuglašavanje trase Jadransko-jonske autoceste na dijelu kroz Bosnu i Hercegovinu.

Dogovoreno je da se 23. i 24. rujna u Neumu održi savjetovanje o financiranju izgradnje prometnica od zajedničkog značaja za BiH i Hrvatsku.

Dražen Breglec najavio je izgradnju novih mostova uzvodno od Kostajnice i zaobilaznice iz sjeverne Bosne i Hercegovine prema Hrvatskoj.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙