FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Mostar: Nema opasnosti za slijetanje zrakoplova

MOSTAR, 21. srpnja 2004. (Hina) - Kako veliki broj stranih državnihizaslanstava u petak zrakoplovom stiže na ceremoniju otvaranja Starogmosta u Mostaru, gradski čelnici odbacili su tvrdnje o rizičnostislijetanja zrakoplova u zračnu luku nakon nesreće u veljači kada jenedaleko od Mostara u padu zrakoplova poginuo makedonski predsjednikBoris Trajkovski i osam članova posade.
MOSTAR, 21. srpnja 2004. (Hina) - Kako veliki broj stranih državnih izaslanstava u petak zrakoplovom stiže na ceremoniju otvaranja Starog mosta u Mostaru, gradski čelnici odbacili su tvrdnje o rizičnosti slijetanja zrakoplova u zračnu luku nakon nesreće u veljači kada je nedaleko od Mostara u padu zrakoplova poginuo makedonski predsjednik Boris Trajkovski i osam članova posade.

"Nema nikakvih opasnosti za strana izaslanstva. Utvrđeno je da je za nesreću makedonskog zrakoplova bio kriv pilot, a ne kako se tvrdilo kontrolor leta", rekao je u srijedu dogradonačelnik Mostara Ljubo Bešlić na otvaranju Press centra povodom ceremonije otvaranja Starog mosta u Mostaru.

Gradonačelnik Mostara Hamdija Jahić potvrdio je da će, unatoč financijskim problemima, ceremonija otkrivanja obnovljenog Starog mosta proteći bez problema. Dodao je kako su od predviđenih 3,7 milijuna maraka (15 milijuna kuna), državne institucije za sada izdvojile tek 1,5 milijuna maraka (oko 6 milijuna kuna).

Za medijsko praćenje ceremonije otvaranja Staroga mosta akreditiralo se oko 500 novinara.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙