FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

USAID NAMIJENIO OSAM MILIJUNA DOLARA POLJOPRIVREDNICIMA U BiH

SARAJEVO,28. lipnja 2004.(Hina) - Američka agencija za međunarodnirazvoj (USAID) namijenila je sredstva u iznosu od osam milijuna dolaraza pomoć jačanju poljoprivredne proizvodnje u Bosni i Hercegovini.
SARAJEVO,28. lipnja 2004.(Hina) - Američka agencija za međunarodni razvoj (USAID) namijenila je sredstva u iznosu od osam milijuna dolara za pomoć jačanju poljoprivredne proizvodnje u Bosni i Hercegovini.

Sporazum o aktiviranju te kreditne linije u ponedjeljak su u Sarajevu potpisali voditelj ureda USAID-a za BiH Howard Sumka te predstavnici četiri mikrokreditne organizacije koje djeluju u toj zemlji.

Kako je ovom prigodom pojasnio Sumka, sredstva USAID-a bit će korištena kao potpora poljoprivrednicima koji se bave proizvodnjom voća i povrća, mlijeka, ljekovitog i aromatičnog bilja te meda i uljarica kao i za poticaj razvoja ribarstva, stočarstva i vinogradarstva.

"Američki donatori nadaju se kako će povoljni krediti smanjiti uvoz hrane u BiH i pomoći poljoprivrednicima da povećaju zaradu i zaposlenost", kazao je voditelj ureda USAID-a za BiH.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙