FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

PLITVIČKA JEZERA: DO 20. SRPNJA 310 TISUĆA GOSTIJU

PLITVIČKA JEZERA, 21. srpnja 2004. (Hina) - Svi hoteli u Nacionalnomparku Plitvičkim jezerima dobro su popunjeni, a ostvareni rezultati ubroju noćenja i posjeta iznad su očekivanja, ističe ravnateljNacionalnog parka Anđelko Kružićević.
PLITVIČKA JEZERA, 21. srpnja 2004. (Hina) - Svi hoteli u Nacionalnom parku Plitvičkim jezerima dobro su popunjeni, a ostvareni rezultati u broju noćenja i posjeta iznad su očekivanja, ističe ravnatelj Nacionalnog parka Anđelko Kružićević.

Do 20. srpnja ove godine Donja i Gornja jezera u NP-u posjetilo je i razgledalo 310 tisuća uglavnom stranih gostiju, među kojima najviše Francuza, Talijana i posjetitelja i SAD-a. Broj ostvarenih noćenja veći je za 14 posto u odnosu na isto razdoblje lani.

Dobre rezultate ostvaruje i Autokamp Korana u kojem dnevno boravi 1600 kampera, a dobra je popunjenost i privatnog smještaja.

Plitvički turistički radnici očekuju još bolji rezultat do konca ovog i sljedećeg mjeseca, za kada su dolazak na Plitvice najavile brojne skupine gostiju, koje će boraviti u Nacionalnom parku u organizaciji turističkih agencija, kaže Kružićević.

(Hina) xkp yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙