FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Česi i ove godine za ljetni odmor najradije biraju hrvatski Jadran

ZAGREB, 1. srpnja 2004. (Hina) - Česi će ovoga ljeta na odmor najradijeputovati na hrvatski Jadran, a od njih milijun koliko se procjenjujeda bi moglo posjetiti Hrvatsku, gotovo 80 posto će putovatiindividualno, bez posredovanja agencija.
ZAGREB, 1. srpnja 2004. (Hina) - Česi će ovoga ljeta na odmor najradije putovati na hrvatski Jadran, a od njih milijun koliko se procjenjuje da bi moglo posjetiti Hrvatsku, gotovo 80 posto će putovati individualno, bez posredovanja agencija.

O tim je procjenama, iznesenim u današnjem češkom dnevniku "MF Dnes", izvijestila direktorica predstavništva Hrvatske turističke zajednice (HTZ) u Pragu Mirjana Žilić.

Ako se obistine najave ovogodišnjeg dolaska oko milijun čeških turista u Hrvatsku, to će biti slično prošlogodišnjim rezultatima, iako, naglašava Žilić, češki turistički analitičari ne isključuju mogućnost da ih bude i nešto više nego lani.

Prema pisanju MF Dnesa ove će godine oko tri milijuna Čeha putovati na odmor u inozemstvo, a iza najtraženije Hrvatske slijede Bugarska, Grčka i Egipat.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙