FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

IVAN PAVAO II. PREPORUČUJE PONOVNO OTKRIVANJE TIŠINE

RIM, 11. srpnja 2004. (Hina/AR) - U suvremenom društvu "tišina je sverjeđe blago i odmor može pomoći u ponovnom otkrivanju i njegovanju tenužne unutarnje dimenzije ljudskog postojanja", rekao je papa IvanPavao II. tijekom angelusa koji je održao u nedjelju s trijema kućiceu Les Combesu u talijanskoj regiji Valle d'Aosti gdje se nalazi naodmoru
RIM, 11. srpnja 2004. (Hina/AR) - U suvremenom društvu "tišina je sve rjeđe blago i odmor može pomoći u ponovnom otkrivanju i njegovanju te nužne unutarnje dimenzije ljudskog postojanja", rekao je papa Ivan Pavao II. tijekom angelusa koji je održao u nedjelju s trijema kućice u Les Combesu u talijanskoj regiji Valle d'Aosti gdje se nalazi na odmoru

Višestruke "mogućnosti odnosa i informiranja koje nudi suvremeno društvo mogle bi oduzeti sav prostor nužan za mir, dotle da ljudi postanu nesposobni za molitvu i promišljanje", rekao je Papa.

Papa je tijekom jedinoga javnog nastupa predviđenog u 12 dana odmora, izgledao dobro i govorio je čvrstim glasom, te je na koncu angelusa svima poželio sretan odmor.

Ove godine Papa je ponovno otišao na odmor u planine, nakon dvije godine tijekom kojih je ljetovao u Castelgandolfu pokraj Rima.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙