FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

VATIKAN: PAPA OTIŠAO NA ODMOR U PLANINE

RIM, 5. srpnja 2004. (Hina) - Papa Ivan Pavao II. stigao je uponedjeljak zrakoplovom iz Rima u Aostu na sjeveru Italije, odakle jeautomobilom nastavio put do mjesta Les Combes, pokraj kojeg će u malojplaninskoj kući od kamena i drveta provesti odmor do 17. srpnja.
RIM, 5. srpnja 2004. (Hina) - Papa Ivan Pavao II. stigao je u ponedjeljak zrakoplovom iz Rima u Aostu na sjeveru Italije, odakle je automobilom nastavio put do mjesta Les Combes, pokraj kojeg će u maloj planinskoj kući od kamena i drveta provesti odmor do 17. srpnja.

Papa se po deseti puta vratio na odmor u regiju Valle d' Aostu i to nakon što dvije godine nije odlazio na odmor u planine. Godine 2002. Papa je morao odustati od planina kako bi mogao u Torontu (Kanada) sudjelovati na Međunarodnom danu mladeži, a prošle je godine iz zdravstvenih razloga bio samo u papinskoj ljetnoj rezidenciji u Castelgandolfu pokraj Rima, dok su mu liječnici branili odlazak na planine.

Papa će 12 dana odsjesti u mjestu Les Combes na brdu Salezijanaca i uživati u alpskoj panorami, daleko od svakodnevnih obveza i briga. Iz Aoste vratit će se 17. srpnja u Castelgandolfo, gdje će biti do konca rujna, a u međuvremenu će 14. i 15. pohoditi Marijansko svetište u Lourdesu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙