FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

MOSTAR: PREDSTAVLJEN MJESEČNIK "PRIVREDA BIH"

MOSTAR, 8. srpnja 2004. (Hina) - U Mostaru je u četvrtak predstavljenprvi broj magazina "Privreda BiH" koji će izlaziti jednom na mjesec isvojim će prilozima, kako je rečeno, nastojati potaknuti unaprijeđenjegospodarstva diljem BiH. To je prvi takav specijalizirani magazin uBiH, a po riječima njegova glavnog i odgovornog urednika DraganaPehara dogovorena je i suradnja sa srodnim listovima u Hrvatskoj - sProfitom i Europatrendom.
MOSTAR, 8. srpnja 2004. (Hina) - U Mostaru je u četvrtak predstavljen prvi broj magazina "Privreda BiH" koji će izlaziti jednom na mjesec i svojim će prilozima, kako je rečeno, nastojati potaknuti unaprijeđenje gospodarstva diljem BiH. To je prvi takav specijalizirani magazin u BiH, a po riječima njegova glavnog i odgovornog urednika Dragana Pehara dogovorena je i suradnja sa srodnim listovima u Hrvatskoj - s Profitom i Europatrendom.

Vlasnik magazina "Privreda BiH" Slavko Drinovac je rekao kako je prvi broj tiskan u nakladi od 12.000 primjeraka te da je distribuiran na prodajna mjesta u svim dijelovima BiH, odnosno u oba entiteta - Federaciju BiH i Republiku Srpsku.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙