FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Rab, Opatija i Krk kvarnerski kandidati za najuređenija turistička odredišta

RIJEKA,7. srpnja(Hina) - Kvarnerska Turistička zajednica odabrala jegradove Rab, Opatiju i Krk za najuređenija turistička odredišta uprimorsko-goranskoj županiji te ih kandidirala za izbor najuređenijeggrada na državnoj razini u sklopu akcije Plavi cvijet i projekta VolimHrvatsku 2004. koje provodi Hrvatska turistička zajednica.
RIJEKA,7. srpnja(Hina) - Kvarnerska Turistička zajednica odabrala je gradove Rab, Opatiju i Krk za najuređenija turistička odredišta u primorsko-goranskoj županiji te ih kandidirala za izbor najuređenijeg grada na državnoj razini u sklopu akcije Plavi cvijet i projekta Volim Hrvatsku 2004. koje provodi Hrvatska turistička zajednica.

Kvarnerski kandidat za najuređeniju općinu je Baška, za naj trg Vela placa u Krku, za naj ulicu riječko šetalište Korzo, a za naj park Park Angiolina u Opatiji.

Za najuređeniju plažu kandidirana je glavna gradska plaža u Crikvenici, za najbolju okućnicu ona obitelji Kunkara iz Banjola, a za najbolji suvenir "Ovčje ludorije" iz Cresa.

U kategoriji originalne turističke ponude izabrani su projekti Rapske viteške igre i Ružica Vinodola.

Najboljim turističkim informativnim centrom na Kvarneru proglašen je Kvarnerski info punkt na riječkoj obilaznici, a najbolja benzinska postaja je crikvenički Kaštel.

Cilj akcije ocjenjivanja uređenosti turističkih odredišta Plavi cvijet 2004. je povećanje kvalitete, unaprjeđenje i zaštita turističkog okruženja i zaštita okoliša.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙