FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Čehok: bezrazložno zadovoljstvo zbog dobivanja statusa kandidata

ZADAR, 29. lipnja 2004. (Hina) - Predsjednik HSLS-a Ivan Čehok nakonferenciji za novinare u Zadru ocijenio je da smo zapali ubezrazložno samozadovoljstvo zbog dobivanja statusa kandidata začlanstvo u EU-u, odnosno da smo kandidaturu trebali boljeiskoristiti, primjerice za privlačenje većeg broja turista.
ZADAR, 29. lipnja 2004. (Hina) - Predsjednik HSLS-a Ivan Čehok na konferenciji za novinare u Zadru ocijenio je da smo zapali u bezrazložno samozadovoljstvo zbog dobivanja statusa kandidata za članstvo u EU-u, odnosno da smo kandidaturu trebali bolje iskoristiti, primjerice za privlačenje većeg broja turista.

Kandidatura je samo odškrinula vrata EU-a, a mi moramo odlučiti hoćemo li ostati u, kako je rekao Čehok, neurednom predsoblju ili sami urediti prostor u kojemu živimo. Najavio je da njegova stranka priprema zakonske prijedloge za brže i bolje privlačenje stranog kapitala.

Mi smo stranka koja će daleko više pozornosti posvetiti gospodarskom i socijalnom oporavku Hrvatske, a apsolutni nam prioritet ostaje obrazovanje, rekao je ocijenivši da se s ovako zastarjelim obrazovnim sustavom Hrvatska neće moći pokrenuti.

U nastavku konferencije za novinare najavio da će se HSLS na jesen intenzivno pripremati za sljedeće lokalne izbore.

Govoreći o zadarskom ogranku HSLS-a, Čehok je rekao da je 60 članova napustilo tu stranku u Zadru, ali i da je daleko veći broj novih članova pristupio stranci.

Član Malog vijeća HSLS-a Branko Mileta rekao je da stranka podržava Vladu u nakani da paušalnim poreznim iznosima optereti imovinu turističkih iznajmljivača, ali da kriteriji moraju biti jasniji i precizniji.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙