FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

MOSTAR: ČOLAK O SIGURNOSTI OTVARANJA STAROG MOSTA - TISAK

MOSTAR, 7. srpnja 2004. (Hina) - Ministar sigurnosti BiH Bariša Čolakizjavio je u intervjuu mostarskom Dnevnom listu od srijede kako ćeceremonija otvaranja Starog mosta, zakazana za 23. srpnja, biti, kakose izrazio, maksimalno siguran događaj.
MOSTAR, 7. srpnja 2004. (Hina) - Ministar sigurnosti BiH Bariša Čolak izjavio je u intervjuu mostarskom Dnevnom listu od srijede kako će ceremonija otvaranja Starog mosta, zakazana za 23. srpnja, biti, kako se izrazio, maksimalno siguran događaj.

Nedavno je direktor uprave policije Ministarstva unutarnjih poslova Federacije BiH Zlatko Miletić upozorio kako postoje saznanja da bi svečanost otvaranja Starog mosta u Mostaru mogla biti izvrgnuta terorističkoj prijetnji. Ministar Čolak je sigurnosne pripreme za ceremoniju otvaranja Starog mosta usporedio s prošlogodišnjim posjetom pape Ivana Pavla II Banjoj Luci koji je, kako je naglasio, "bio visoko profesionalno organiziran".

Čolak je također potvrdio da se u BiH poduzimaju dodatne sigurnosne mjere uoči predstojeće Olimpijade u Grčkoj. "Svima je poznato da će sve države zapadnog Balkana, pa i šire, pojačati mjere sigurnosti za vrijeme održavanja Olimpijade u Grčkoj", rekao je Čolak.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙