FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

PREDSJEDNIŠTVO HDZ BIH RASPUSTILO ŽUPANIJSKI STRANAČKI ODBOR U HERCEGBOSANSKOJ ŽUPANIJI

MOSTAR, 25. lipnja 2004. (Hina) - Predsjedništvo HDZ BiH na sjedniciodržanoj u petak u Mostaru raspustilo je županijski stranački odbor uhercegbosanskoj županiji, priopćeno je službeno u petak.
MOSTAR, 25. lipnja 2004. (Hina) - Predsjedništvo HDZ BiH na sjednici održanoj u petak u Mostaru raspustilo je županijski stranački odbor u hercegbosanskoj županiji, priopćeno je službeno u petak.

Glasnogovornik HDZ BiH Pero Pavlović objasnio je kako su razlog raspuštanja ove stranačke županijske organizacije nesporazumi stranačkih dužnosnika na relaciji Livno-Tomislavgrad zbog čega se županijska hercegbosanska organizacija HDZ-a u posljednje vrijeme uopće nije mogla sastati i organizirati sjednicu.

Inače, u hercegbosanskoj županiji duže od godinu dana traje rivalstvo između Livna i Tomislavgrada jer dužnosnici iz Tomislavgrada zamjeraju da Livno, kao županijsko središte ima previše ovlasti i dužnosnika u županijskim ustanovama na štetu drugih područja u toj županiji. Dužnosnici iz Livna odbacuju takve optužbe.

Predsjedništvo HDZ BiH imenovalo je i posebno stranačko povjerenstvo sa zadatkom da pripremi izborne popise i kandidate za predstojeće lokalne izbore u BiH zakazane za listopad ove godine, kazao je Pavlović.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙