FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

MOSTAR: MINISTAR IVANIĆ NAJAVIO MJERE PRI ULASKU U BiH POPUT HRVATSKIH

MOSTAR, 24. lipnja 2004. (Hina) - Ministar vanjskih poslova BiH MladenIvanić izjavio je kako će inzistirati da i BiH uvede istu mjeru nasvim svojim međudržavnim graničnim prijelazima kao što to činiRepublika Hrvatska čiji carinici mogu tražiti od stranaca na uvid 100eura za svaki dan boravka u Hrvatskoj.
MOSTAR, 24. lipnja 2004. (Hina) - Ministar vanjskih poslova BiH Mladen Ivanić izjavio je kako će inzistirati da i BiH uvede istu mjeru na svim svojim međudržavnim graničnim prijelazima kao što to čini Republika Hrvatska čiji carinici mogu tražiti od stranaca na uvid 100 eura za svaki dan boravka u Hrvatskoj.

"Ovih dana institucije koje provode Zakon o ulazu, azilu i boravku stranaca u BiH pripremaju i s naše strane odluku o količini novca koja će se tražiti pri ulasku u našu zemlju", rekao je Ivanić u izjavi koju u četvrtak prenosi bosanskohercegovačko izdanje "Slobodne Dalmacije" .

"Hrvatska ima taj propis o depozitu i očito nismo u stanju dogovoriti se da se ne traži na uvid taj depozit od naših (bosanskohercegovačkih) građana", kazao je Ivanić.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙