FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

DP: BRČKO ŽELI DOZVOLU ZA PROMET DUHANA S HRVATSKOM

ZAGREB, 1. srpnja 2004. (Hina) - Nezadovoljni smo što na graničnomprijelazu kod Brčkog više nije dopušten promet duhana i duhanskihproizvoda između Hrvatske i BiH budući da imamo vrlo dobruposlovno-tehničku suradnju s Tvornicom duhana Rovinj, izjavljuje zabanjalučke "Nezavisne novine" ravnatelj Porezne uprave Brčko distriktaMiodrag Trifković.
ZAGREB, 1. srpnja 2004. (Hina) - Nezadovoljni smo što na graničnom prijelazu kod Brčkog više nije dopušten promet duhana i duhanskih proizvoda između Hrvatske i BiH budući da imamo vrlo dobru poslovno-tehničku suradnju s Tvornicom duhana Rovinj, izjavljuje za banjalučke "Nezavisne novine" ravnatelj Porezne uprave Brčko distrikta Miodrag Trifković.

Nismo službeno obaviješteni o odgovarajućoj odluci ravnatelja Carine Republike Hrvatske, ističe Trifković, napominjući da je obavijest "uputila Tvornica Duhana Rovinj preko našeg uvoznika 'Enerdži Benca'".

Odluka o zabrani prometa donesena je zato što, "navodno, na graničnom prijelazu u Gunji s hrvatske strane ne postoji kolna vaga, što nije točno", tvrdi Trifković, dodajući da je u pismu navedeno da su za promet duhana i duhanskih proizvoda određeni granični prijelazu Vinjani Donji, Strmica i Stara Gradiška.

"Prijelazna vlada distrikta uputit će prosvjedno pismo Savjetu ministara BiH sa zahtjevom da im objasni tko je sudjelovao u pregovorima na kojima je donesena spomenuta odluka o uvozu duhana i duhanskih proizvoda a slično pismo bit će upućeno i Carini Republike Hrvatske", najavljuje banjalučki list.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙