FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava događaja - Hrvatska - za subotu, 26. lipnja

ZAGREB, 25. lipnja 2004. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje zasubotu, 26. lipnja.
ZAGREB, 25. lipnja 2004. (Hina) - Najavljujemo važnije događaje za subotu, 26. lipnja.

PULA - U povodu Međunarodnog dana borbe protiv ovisnosti, hrvatski predsjednik Stjepan Mesić će u Puli posjetiti jednu bivšu ovisnicu, te posjetiti Službu za prevenciju ovisnosti Zavoda za javno zdravstvo Istarske županije gdje će razgovarati s ravnateljem i grupom ovisnika koji su u edukacijsko-rehabilitacijskom programu te s roditeljima liječenih ovisnika, (Ul. Sv. Mihovila 2, 11,10 sati). Predsjednik Mesić dat će izjavu za novinare u 11,55 sati.

ZAGREB - Potpredsjednica Vlade RH i predsjednica vladinog Povjerenstva za sprječavanje zlouporabe droge Jadranka Kosor otvorit će manifestaciju obilježavanja Međunarodnog dana borbe protiv zlouporabe droga i nezakonitog prometa drogama. Manifestacija će se održati na Trgu bana J. Jelačića gdje će poznate osobe i učenici XV. gimnazije dijeliti promotivne materijale sa sloganom "Život bez droge", (10 sati).

U nastavku je planiran nastup plesne skupine "Snaga stila" i djece iz Centra za kreativni rad.

SPLIT - U Splitu će biti otvoren 9. "Split film festival" poznatiji kao "Međunarodni festival novog filma i novih medija", na kojemu će se u konkurenciji i izvan nje prikazati 40-ak dugometražnih, 20-ak kratkometražnih i isto toliko radova u kategoriji novih medija. S najnovijim ostvarenjima avangardne filmske umjetnosti publika će se moći upoznati na velikim platnima kina Karaman, kinoteke Zlatna vrata, Multimedijalnoga kulturnog centra i Galerije umjetnina. Festival traje do 2. srpnja, kada završava dodjelom nagrada.

OPATIJA - Početak rada međunarodnog slavističkog simpozija "Hrvatski filološki skup" koji se 9. put održava u Opatiji. Uz hrvatske znanstvenike i stručnjake na skupu će sudjelovati slavisti iz Slovenije, BiH, Češke, Austrije i Poljske. Rad skupa koji završava u nedjelju odvijat će se u jezičnoj i književnoj sekciji. U sklopu skupa bit će predstavljeno šest novih slavističkih knjiga autora iz Hrvatske, BiH i Poljske. (hotel "Opatija", 9.30 sati)

Dežurni urednici:

prijepodne: Dubravka Dadić

poslijepodne: Vesna Krbot-Nejašmić

navečer: Marko Curać

Telefon: 01/48-08-600

Telefaks: 01/48-08-822

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙