FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

MESIĆ URUČIO NOTIFIKACIJE DANIELU BUČANU TE VJERODAJNICE NEVENU JURICI I NEVENU MADEYU

ZAGREB, 5. srpnja 2004. (Hina) - Hrvatski predsjednik Stjepan Mesićuručio je u ponedjeljak notifikacije Danielu Bučanu, izvanrednom iopunomoćenom veleposlaniku, stalnom predstavniku Republike Hrvatskepri Vijeću Europe u Strasbourgu te vjerodajnice Nevenu Jurici,izvanrednom i opunomoćenom veleposlaniku RH u SAD-u i Nevenu Madeyu,izvanrednom i opunomoćenom veleposlaniku RH u Grčkoj.
ZAGREB, 5. srpnja 2004. (Hina) - Hrvatski predsjednik Stjepan Mesić uručio je u ponedjeljak notifikacije Danielu Bučanu, izvanrednom i opunomoćenom veleposlaniku, stalnom predstavniku Republike Hrvatske pri Vijeću Europe u Strasbourgu te vjerodajnice Nevenu Jurici, izvanrednom i opunomoćenom veleposlaniku RH u SAD-u i Nevenu Madeyu, izvanrednom i opunomoćenom veleposlaniku RH u Grčkoj.

Mesić je uručujući vjerodajnice rekao kako Hrvatska s ovim državama i institucijama nema otvorenih pitanja dodajući kako vjeruje da će novoimenovani veleposlanici nastaviti razvijati dobre odnose. Predsjednik je također naglasio kako je gospodarstvo jedno od najvažnijih područja njihova djelovanja, pri čemu je istaknuo važnost projekta Jadransko-Jonske autoceste kojom bi se povezao zapad i jugoistok Europe.

Madey je, u ime svih novoimenovanih veleposlanika na vjerodajnicama, zahvalio naglasivši da će oni nastaviti svoj rad na dobrobit Hrvatske u ovom ključnom razdoblju u kojem Hrvatskoj predstoji uključenje u EU i NATO.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙