FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

DP: VELEPOSLANIK STANIČIĆ U POSJETU UŽICU

ZAGREB, 21. lipnja 2004. (Hina) - Beogradska Politika piše o posjetuužičkom kraju veleposlanika Švedske, Australije, Finske, Nizozemske iHrvatske i otpravnika poslova veleposlanstva SAD-a u Srbiji i CrnojGori koji su tom prigodom obišli turističku prugu uskog kolosjeka, tenavodi i da je hrvatski veleposlanik Tonči Staničić ocijenio da bi seprugu trebalo nastaviti "možda i do Dubrovnika".
ZAGREB, 21. lipnja 2004. (Hina) - Beogradska Politika piše o posjetu užičkom kraju veleposlanika Švedske, Australije, Finske, Nizozemske i Hrvatske i otpravnika poslova veleposlanstva SAD-a u Srbiji i Crnoj Gori koji su tom prigodom obišli turističku prugu uskog kolosjeka, te navodi i da je hrvatski veleposlanik Tonči Staničić ocijenio da bi se prugu trebalo nastaviti "možda i do Dubrovnika".

"Ovo je prekrasan kraj, predivna priroda i izuzetni prizori, a svaku potporu zaslužuje što su ljudi s uskotračnom prugom ovdje učinili", ocijenio je za posjeta hrvatski veleposlanik Staničić, prenosi Politika. "Kao mali vozio sam se prugom između Sinja i Splita i vožnja me vraća u prošlost. Ovdje je toliko turističke vrijednosti, entuzijazma, za svaku pohvalu", primijetio je Staničić i dodao da bi "značajno bilo nastaviti obnovu uskotračne pruge prema Višegradu, a možda potom i do Dubrovnika", prenosi beogradski list.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙