FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Na Saboru HTZ-a dodijeljene nagrade i priznanja HTZ-a

ZAGREB, 29. lipnja 2004. (Hina) - Na Saboru Hrvatske turističkezajednice (HTZ) danas je dodijeljeno je 12 nagrada i priznanja uakciji HTZ-a "Volim Hrvatsku" za najbolje dječje učeničke likovne iliterarne radove, tri za najbolju fotografiju onečišćenja, četiripriznanja za Najdomaćina predsezone 2004. te šest godišnjih hrvatskihturističkih nagrada "Anton Štifanić".
ZAGREB, 29. lipnja 2004. (Hina) - Na Saboru Hrvatske turističke zajednice (HTZ) danas je dodijeljeno je 12 nagrada i priznanja u akciji HTZ-a "Volim Hrvatsku" za najbolje dječje učeničke likovne i literarne radove, tri za najbolju fotografiju onečišćenja, četiri priznanja za Najdomaćina predsezone 2004. te šest godišnjih hrvatskih turističkih nagrada "Anton Štifanić".

Nagradu za životno djelo dobio je Ivan Šorić, bivši predsjednik Hrvatske udruge hotelijera i restoratera (HUH) i dugogodišnji turistički djelatnik iz Rovinja.

Godišnje hrvatske turističke nagrade "Anton Štifanić" među pojedinicima su dobili Stjepan Brkljačić Pipo, direktor ID Riva Toursa iz Nizozemske i Zdenko Cerović, profesor na opatijskom Fakultetu za turistički i hotelski menadžment.

U kategoriji tvrtke ta je nagrada pripala Marini Punat, među ustanovama nagrađena je Turističko-ugostiteljska škola Anton Štifanić iz Poreča, dok je u kategoriji skupina nagradu dobilo Društvo turističkih vodiča Dubrovnik.

Nagrade za Najdomaćina predsezone 2004. dobili su gradovi Korčula i Biograd te općina Vrsar, dok je posebno priznanje pripalo gradu Rijeci za kulturne i zabavne sadržaje.

Pojedinačne nagrade za najbolje likovne radove u akciji "Volim Hrvatsku" na temu "Turisti u mom mjestu" dobila su djeca iz dječjih vrtića Lenije iz Vinkovaca, Čira Čara iz Varaždina te Selca iz Selca te učenici osnovnih škola Juraj Dalmatinac iz Paga, Oroslavje iz Oroslavja i Izidor Poljak iz Donje Višnjice.

Za najbolje literarne radove nagrade su dobili tri osnovnoškolca iz škola Ilok iz Iloka, Ivana Brlić Mažuranić iz Slavonskog Broda te škole Kaštanjer iz Pule.

Najboljom forografijom "onečišćivača" proglašena je fotografija Veljka Maljića iz Opatije, dok je druga odnosno treća nagrada pripala Josipu Mesiću iz Požege i Draženu Boti iz Ivankova.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙