FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

DP: USAID PRIPREMIO NOVE PROGRAME ZA DRNIŠ

ZAGREB, 14. lipnja 2004. (Hina) - "Mislim da je najveća korist našegodlaska u SAD pokušaj razumijevanja multisektoralnog partnerstva",komentira za Glas Amerike stručni suradnik za gospodarstvo i društvenudjelatnost u poglavarstvu grada Drniša Marko Pranić povodom posjetaSAD-u mogućnost primjene američkih iskustava u drniškom kraju.
ZAGREB, 14. lipnja 2004. (Hina) - "Mislim da je najveća korist našeg odlaska u SAD pokušaj razumijevanja multisektoralnog partnerstva", komentira za Glas Amerike stručni suradnik za gospodarstvo i društvenu djelatnost u poglavarstvu grada Drniša Marko Pranić povodom posjeta SAD-u mogućnost primjene američkih iskustava u drniškom kraju.

"Pitanje je kako mi svi zajedno koji u njemu i oko njega živimo vidimo Drniš. Možda kao malo mjesto koje će 2005. imati 1000 turista koji će posjećivati okolna područja u sklopu ruralnog i lovnog turizma", sugerira Pranić, koji je zajedno sa svojim suradnicima sudjelovao u realizaciji programa USAID-a u Drnišu.

Pranić je član skupine koja je doputovala u posjet američkog saveznoj državi Georgiji kako bi se upoznala s programima rješavanja stambenog pitanja, razvoja poljoprivrede i korištenja manjih kreditnih programa, podsjeća postaja.

Program izobrazbe pod nazivom Multisektoralno partnerstvo financirao je USAID a realizirao ga je Međunarodni centar za demokratsko upravljanje pri sveučilištu Georgia koje je bilo domaćin gostima iz Hrvatske, dodaje VOA, napominjući da je u suradnji s profesorom Rustyjem Brooksom napravljen plan aktivnosti koji sadrži više zamisli i projekata za Drniš a trebao bi biti realiziran do kraja listopada ove godine.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙