FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

"AGROKOR" OTVORIO CASH&CARRY TRGOVAČKI CENTAR KOD SARAJEVA

SARAJEVO,2. lipnja 2004.(Hina) - Predsjednik koncerna "Agrokor" IvicaTodorić i predsjedatelj Vijeća ministara Bosne i Hercegovine AdnanTerzić otvorili su u srijedu suvremeni trgovački centar u Rajlovcukod Sarajeva.
SARAJEVO,2. lipnja 2004.(Hina) - Predsjednik koncerna "Agrokor" Ivica Todorić i predsjedatelj Vijeća ministara Bosne i Hercegovine Adnan Terzić otvorili su u srijedu suvremeni trgovački centar u Rajlovcu kod Sarajeva.

Novi Todorićev pogon u BiH prostire se na 8.500 četvornih metara a u rekonstrukciju ranijeg objekta i njegovo osuvremenjivanje uloženo je oko 15 milijuna eura.

Trgovački centar koji će raditi pod nazivom "Velpro" ujedno je prvi u BiH koji posluje po sustavu cash & carry i namijenjen je isključivo poduzećima i drugim pravnim osobama.

Ivica Todorić je ovom prigodom istaknuo kako je otvaranje "Velpro" trgovačkog centra kruna dosadašnjih ulaganja "Agrokora" u BiH za što je hrvatski koncern do sada izdvojio više od 100 milijuna eura.

Bosanskohercegovački premijer Terzić izrazio je zadovoljstvo otvaranjem "Agrokorova" trgovačkog centra kod Sarajeva istaknuvši kako Todorićeva tvrtka nema za cilj "izvlačiti" novce iz BiH nego pomoći njen kao i razvitak cijele regije.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙