FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

PREDSTAVLJENA NOVA COMBISOVA UPRAVA I PARTNERSKI UGOVOR S DELL-OM

ZAGREB, 21. lipnja 2004. (Hina) - Informatička tvrtka Combis,predstavila je danas novog predsjednika uprave Ivicu Gabrića, tepartnerski ugovor s jednim od vodećih proizvođača računalne opreme,američkim Dell-om.
ZAGREB, 21. lipnja 2004. (Hina) - Informatička tvrtka Combis, predstavila je danas novog predsjednika uprave Ivicu Gabrića, te partnerski ugovor s jednim od vodećih proizvođača računalne opreme, američkim Dell-om.

Taj je ugovor potpisan u lipnju ove godine tijekom službenog posjeta predstavnika Dell-a Zagrebu.

Gabrić je izrazio zadovoljstvo što je Dell odabrao Combis za partnera u Hrvatskoj, naglasivši da je Dello-ova težnja za povećanjem ukupne prodaje otvorenih tehnologija u skladu s Combisovim poslovnim ciljevima.

Combis surađuju s državom u nekoliko projekata u okviru e-governmenta, posebice na podacima koji su interno bili dostupni državnim organima, a uskoro će biti dostupni i građanima, kazao je Gabrić, ali nije želio otkriti detalje.

Tvrtka Combis prošle je godine ostvarila ukupni prihod od 14 milijuna kuna, izvijestio je Gabrić.

Najavio je i da će Combis nastojati jače ući u segment prijenosnih računala, s obzirom i na trend rasta prodaje prijenosnih računala u Hrvatskoj.

Dell, koji prema podacima analitičke kuće IDC drži 3,4 posto hrvatskog tržišta u području računala, želi se u Hrvatskoj orijentirati na velike korporacije i velike državne korisnike, kako i na mala i srednja poduzeća, rečeno je na predstavljanju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙