FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

OPATIJA: POČELO SAVJETOVANJE O INFORMACIJSKIM SUSTAVIMA "CASE 16"

OPATIJA, 7. lipnja (Hina) - Savjetovanje "CASE 16 - Metode i alati zaprojektiranje poslovnih i informacijskih sustava", na kojem se očekujeoko 240 sudionika, počelo je danas u opatijskom hotelu Adriaticpredavanjima o razvoju poslovnih i informacijskih sustava. Temetrodnevnog savjetovanja su Razvoj poslovnih i informacijskih sustava,Alati i metode za razvoj informacijskih sustava te Razvoj web imobilnih aplikacija.
OPATIJA, 7. lipnja (Hina) - Savjetovanje "CASE 16 - Metode i alati za projektiranje poslovnih i informacijskih sustava", na kojem se očekuje oko 240 sudionika, počelo je danas u opatijskom hotelu Adriatic predavanjima o razvoju poslovnih i informacijskih sustava.Teme trodnevnog savjetovanja su Razvoj poslovnih i informacijskih sustava, Alati i metode za razvoj informacijskih sustava te Razvoj web i mobilnih aplikacija.

Tijekom savjetovanja bit će održano 27 stručnih predavanja stručnjaka iz gospodarstva, uprave, obrazovanja i znanosti. Predviđeno je šet predstavljanja, primjerice metodologija razvoja i alata za modeliranje informacijskih sustava. Primjena noviteta u informacijskim sustavima bit će predstavljena u osam radionica. O strateškom planiranju razvoja informacijskih sustava, upravljanju promjenama u složenim projektima, razvoju integralnog poslovnog informacijskog sustava državne uprave i lokalne samouprave u izgradnji e-Hrvatske i drugim temama bit će riječi na 13 seminara.

U izložbenom prostoru savjetovanja svoju ponudu predstavlja nekoliko tvrtaka.

Posljednjeg dana savjetovanja, 9. lipnja, bit će održan okrugli stol na temu "Kako prodati vlastito rješenje i pamet u inozemstvu?"

Savjetovanje CASE 16 organiziraju Ministarstvo znanosti, obrazovanja i športa, Hrvatski informatički zbor, Primorsko-goranska županija i tvrtka CASE d.o.o.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙