FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

INFODOM I CASEWISE DONIRALI CARNET-U SOFTVER VRIJEDAN 50 TISUĆA EURA

ZAGREB, 25. svibnja 2004. (Hina) - Londonska informatička tvrtkaCasewise i njihov zagrebački partner, informatička tvrtka Infodomdonirali su danas Hrvatskoj akademskoj istraživačkoj mreži CARNet izagrebačkom Ekonomskom fakultetu svoj softver za modeliranje poslovnihprocesa vrijedan 50 tisuća eura.
ZAGREB, 25. svibnja 2004. (Hina) - Londonska informatička tvrtka Casewise i njihov zagrebački partner, informatička tvrtka Infodom donirali su danas Hrvatskoj akademskoj istraživačkoj mreži CARNet i zagrebačkom Ekonomskom fakultetu svoj softver za modeliranje poslovnih procesa vrijedan 50 tisuća eura.

Predstavnici te dvije tvrtke na današnjem su predstavljanju vodećeg svjetskog proizvoda za modeliranje poslovnih procesa Casewise Corporate Modeler 9 uručili izjavu o aktiviranju te donacije ravnateljici CARNeta Jasenki Gojšić koja se zahvalila na donaciji.

Kako je kazano na predstavljanju, CARNet je primatelj donacije, dok je Ekonomski fakultet referalni centar te donacije, čija je posebna značajka da će je, preko CARNet-a, moći koristiti svi zainteresirani fakulteti u Hrvatskoj za potrebe realizacije svojih nastavnih programa.

Na taj će se način studenti, koristeći najsuvremenije svjetske alate i znanja, pripremati za upravljanje poslovnim procesima u organizacija kojima će u budućnosti rukovoditi.

Ovaj modularni alat omogućava organizacijama vizualizaciju, dokumentiranje i optimiziranje svojih poslovnih procesa i sistema, a osigurava i zajedničko radno okružje istovremeno i za ljude iz poslovnog i iz informatičkog područja, budući da do 400 korisnika može istodobno raditi na istom modelu. Jezgra sustava je repozitorij poslovnih objekata, u kojem su pohranjena sva ključna, temeljna znanja o poslovanju organizacije.

(Hina) xnz yds

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙