FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

DP: VOJVODINA ŽELI SVOJE PROIZVODE UČINITI PREPOZNATLJIVIM TRŽIŠTIMA SUSJEDNIH ZEMALJA

ZAGREB, 11. lipnja 2004. (Hina) - Vojvođanski proizvodi imaju dobreizglede na tržištima Austrije, Hrvatske i regije ocijenio je zanovosadski "Dnevnik" u razgovoru o inicijativi stvaranja robne marke"najbolje iz Vojvodine" Ivan Gross, potpredsjednikAustrijsko-srpskocrnogorskog poslovnog vijeća Ivan Gross, austrijskiposlovni čovjek hrvatskog porijekla i glavni direktor bečke kompanijeGrimex .
ZAGREB, 11. lipnja 2004. (Hina) - Vojvođanski proizvodi imaju dobre izglede na tržištima Austrije, Hrvatske i regije ocijenio je za novosadski "Dnevnik" u razgovoru o inicijativi stvaranja robne marke "najbolje iz Vojvodine" Ivan Gross, potpredsjednik Austrijsko-srpskocrnogorskog poslovnog vijeća Ivan Gross, austrijski poslovni čovjek hrvatskog porijekla i glavni direktor bečke kompanije Grimex .

Ivan Gross je tijekom prošlog tjedna boravio u Novom Sadu u sastavu izaslanstva grada Beča koje je posjetilo vojvođansku skupštinu Vojvodine, piše list. Izvršno vijeće Vojvodine pokrenulo je inicijativu za stvaranje regionalne robne marke "najbolje iz Vojvodine", a Gross, odgovarajući na pitanje lista kako bi na hrvatskom ili austrijskom tržištu mogli biti primljeni vojvođanski proizvodi, ocjenjuje da vojvođanski proizvodi imaju "izuzetno velike izglede" na tržištu regije.

Na novinarsku primjedbu da za stvaranje jakih brandova treba učinkovitiji pristup u kojem se stvara zaštićena izvozna marka tipa "najbolje iz Vojvodine", poput marketinške akcije "Kupujmo domaće" ili "Kupujmo hrvatsko", Gross kaže za list da se "recepti u Hrvatskoj i Srbiji ne mogu uspoređivati jer je ipak Srbija trenutno u potpuno drugačijem položaju nego Hrvatska" te dodaje da "Vojvodina očigledno učiniti određeni iskorak, no posebno treba podvući da se pravi brand može stvoriti samo u inozemstvu, jer tek tamo dolazi do pravog tržišnog vrednovanja određenog proizvoda".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙