FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

DP: GOSPODARSKA SURADNJA VOJVODINE I HRVATSKE MOŽE BITI ZNATNO PROŠIRENA

ZAGREB, 19. svibnja 2004. (Hina) - Iako povećana, suradnja vojvođanskogi hrvatskog gospodarstva još je uvijek ispod mogućnosti, bilježinovosadski "Dnevnik" ocjene iznesene na poslovnim susretimapoduzetnika iz Vojvodine i Županijske komore Bjelovar, organiziranimau Privrednoj komori Vojvodine.
ZAGREB, 19. svibnja 2004. (Hina) - Iako povećana, suradnja vojvođanskog i hrvatskog gospodarstva još je uvijek ispod mogućnosti, bilježi novosadski "Dnevnik" ocjene iznesene na poslovnim susretima poduzetnika iz Vojvodine i Županijske komore Bjelovar, organiziranima u Privrednoj komori Vojvodine.

Gospodarska suradnja Vojvodine i Hrvatske nije u prošloj i u prvim mjesecima tekuće godine dosegnula polovinu razmjene u okviru bivše SFRJ, istaknula je tajnica Odbora za ekonomske odnose s inozemstvom u Pokrajinskoj komori Vojvodine mr. Milena Kostić.

Predviđa se da će ove godine vanjskotrgovinska razmjena između Vojvodine i Hrvatske premašiti 100 milijuna dolara a poseban poticaj trebao bi predstavljati sporazum o slobodnoj trgovini, koji stupa na snagu 1. srpnja ove godine, ističe novosadski list.

Predsjednik Županijske komore Bjelovar Ivan Krolo upoznao je prisutne s gospodarskim potencijalom Bjelovarsko-bilogorske županije, prenosi "Dnevnik", podsjećajući na prepoznatljiv proizvod te regije sir "Zdenka".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙