FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

DP: MIODRAG KOSTIĆ ZA KOJIM TRAGA POLICIJA SCG-A U HRVATSKOJ?

ZAGREB, 27. svibnja 2004. (Hina) - "Kralj šećera" i vlasnik MK komercaMiodrag Krstić za kojim je novosadski SUP raspisao tjeralicu zbogneodazivanja na informativni razgovor u pogledu sumnji na gospodarskikriminal, "po svoj je prilici prešao državnu granicu" i nalazi se uHrvatskoj, pišu beogradske Večernje novosti.
ZAGREB, 27. svibnja 2004. (Hina) - "Kralj šećera" i vlasnik MK komerca Miodrag Krstić za kojim je novosadski SUP raspisao tjeralicu zbog neodazivanja na informativni razgovor u pogledu sumnji na gospodarski kriminal, "po svoj je prilici prešao državnu granicu" i nalazi se u Hrvatskoj, pišu beogradske Večernje novosti.

U crnogorski je tisak u srijedu procurila informacija da je Kostić prošlih dana viđen na poluotoku Luštica u bokokotorskom zaljevu u društvu inspektora crnogorske policije, a prema riječima anonimnih mještana Luštice boravio je u kući Vladimira Popovića - Bebe i navodno zatim otišao u smjeru Hrvatske u pratnji tri automobila, prenosi list.

Nitko u Crnoj Gori, gdje se kontroverzni biznismen nalazio zadnjih dana, nije potvrdio ali ni demantirao vijest iz lokalnih medija da se Miodrag Kostić nalazi u Dubrovniku, navodi list. Načelnik Centra sigurnosti u Herceg Novom Vesko Malović u utorak je za list demantirao dio informacije da je crnogorska policija prebacila Kostića u Dubrovnik i smatra to "klasičnom dezinformacijom", a na pitanje novinara gdje se do sada nalazio Kostić, odnosno gdje je bila usidrena njegova skupocjena jahta Pershing, Malović odgovara da to "nije područje njegova interesa".

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙