FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Provala u kuću bivšeg slovenskog predsjednika Kučana

LJUBLJANA,10. lipnja(Hina) - Nepoznati počinitelj u srijedu je provaliou kuću bivšeg slovenskog predsjednika Milana Kučana u elitnojljubljanskoj četvrti Murgle, javio je danas list "Slovenske novice",tiražni tabloid koji izdaje ljubljanska novinska kuća "Delo".
LJUBLJANA,10. lipnja(Hina) - Nepoznati počinitelj u srijedu je provalio u kuću bivšeg slovenskog predsjednika Milana Kučana u elitnoj ljubljanskoj četvrti Murgle, javio je danas list "Slovenske novice", tiražni tabloid koji izdaje ljubljanska novinska kuća "Delo".

Policijski izvori potvrdili su informaciju ne želeći otkrivati pojedinosti u interesu istrage i zbog zaštite osobnih podataka, no neslužbeno se doznaje da je iz kuće odnesen i zlatni nakit, navodi danas slovenska agencija STA.

Milan Kučan (63) bio je predsjednik Slovenije u više mandata, sve do 2002. godine, a po zakonu kao bivši predsjednik još uživa pravo na posebnu zaštitu. Kučan se početkom ove godine ponovo politički angažirao kroz nestranački "Forum 21", ali se suzdržavao od komentiranja dnevno-političkih događaja u izbornoj godini.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙