FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Drašković zainteresiran za slovenska iskustva u eurointegracijama

LJUBLJANA,4. lipnja 2004.(Hina) - Ministar vanjskih poslova Srbije iCrne Gore Vuk Drašković ocijenio je danas prilikom posjeta Slovenijida bi njegova zemlja u približavanju euroatlantskim integracijamamogla koristiti slovenska iskustva.
LJUBLJANA,4. lipnja 2004.(Hina) - Ministar vanjskih poslova Srbije i Crne Gore Vuk Drašković ocijenio je danas prilikom posjeta Sloveniji da bi njegova zemlja u približavanju euroatlantskim integracijama mogla koristiti slovenska iskustva.

Slovenski ministar vanjskih poslova Dimitrij Rupel izjavio je novinarima da će Slovenija i dalje prenositi svoja iskustva SCG-u ako za to postoji interes, iako kako je dodao, ne želi nametati svoj model. Slovenija je spremna ponuditi i svoje dobre usluge u uspostavi dijaloga Beograd-Priština kako bi se riješilo pitanje Kosova.

Rupel i Drašković potpisali su sporazum o suradnji na području medicine, a u razgovorima su veliku pažnju posvetili ekonomskoj suradnji. Odnosi Slovenije, Srbije i Crne Gore odlični su, ocijenili su u izjavi novinarima nakon susreta Rupel i Drašković.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙