FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

DP: KONČAR ZAINTERESIRAN ZA ULAGANJA U REPUBLICI SRPSKOJ

ZAGREB, 27. svibnja 2004. (Hina) - Predstavnici hrvatske tvrtkeKončar-Elektroindustrija pokazali su zanimanje za mogućnosti ulaganjau elektroenergetiku Republike Srpske, kao i u za revitalizacijuželjezničke infrastrukture, prenose banjalučke "Nezavisne novine"priopćenje Ureda za odnose s javnošću vlade Republike Srpske.
ZAGREB, 27. svibnja 2004. (Hina) - Predstavnici hrvatske tvrtke Končar-Elektroindustrija pokazali su zanimanje za mogućnosti ulaganja u elektroenergetiku Republike Srpske, kao i u za revitalizaciju željezničke infrastrukture, prenose banjalučke "Nezavisne novine" priopćenje Ureda za odnose s javnošću vlade Republike Srpske.

U priopćenju se navodi da je predsjednik Uprave Končara Darinko Bago u razgovoru s predsjednikom vlade Republike Srpske Draganom Mikerevićem i resornim ministrima kazao da su zainteresirani za pronalaženje poslovnih partnera u RS-u koji bi preuzeli dio poslova Končara, kao i za sudjelovanje u procesu privatizacije strateških poduzeća, prenosi banjalučki list.

Mikerević je gospodarstvenike iz Zagreba upoznao s mogućnostima i poslovnim okruženjem u Republici Srpskoj, istaknuvši tom prilikom da je vlada RS-a otvorena za sve oblike gospodarske suradnje koji bi potaknuli gospodarske aktivnosti i otvorili nova radna mjesta, navodi NN.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙