FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

DP: RAFIJERIJA BOSANSKI BROD ISTIČE DA SU NJEZINE CIJENE NIŽE OD INA-INIH I MOL-OVIH

ZAGREB, 20. svibnja 2004. (Hina) - Cijena nafte i naftnih derivataRafinerije nafte Srpski/Bosanski Brod niža je za pet do sedam posto odcijena konkurentske hrvatske INA-e i mađarskog MOL-a, prenosebanjalučke "Nezavisne novine" ocjenu grupacije prerađivača idistributera goriva Republike Srpske.
ZAGREB, 20. svibnja 2004. (Hina) - Cijena nafte i naftnih derivata Rafinerije nafte Srpski/Bosanski Brod niža je za pet do sedam posto od cijena konkurentske hrvatske INA-e i mađarskog MOL-a, prenose banjalučke "Nezavisne novine" ocjenu grupacije prerađivača i distributera goriva Republike Srpske.

Predsjednik naftaške grupacije RS-a Vukašin Vojinović drži da je pokretanje rafinerije u znatnoj mjeri utjecalo i na stabilizaciju cijena goriva koje su prošlih dana u BiH bilježile konstantan rast te nije isključio mogućnost da se poskupljenje goriva dogodilo jer su INA i MOL iskoristili svoj trenutak u vrijeme kada jedina bosanskohercegovačka rafinerija nije radila, prenosi list.

Vojinović je izrazio i nadu da će do kraja mjeseca biti otklonjene međuentitetske prepreke u trgovini akciznom robom, a nakon toga očekuje i da će distributeri u FBiH uzimati gorivo iz Rafinerije Srpski/Bosanski Brod "ne samo zbog cijene, već i zbog izbjegavanja nepotrebnih gužvi na državnim granicama", navodi list njegove riječi.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙