FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Pula - Italija želi ulagati u Istru

PULA, 18. svibnja 2004. (Hina) - Izaslanstvo talijanskog Ministarstvaproizvodnih djelatnosti, predvođeno zamjenikom ministra vanjsketrgovine Adolfom Ursom, razgovaralo je danas s predstavnicma Istarskežupanije i županom Ivanom Jakovčićem o gospodarskoj suradnji imogućnostima ulaganja u Istru.
PULA, 18. svibnja 2004. (Hina) - Izaslanstvo talijanskog Ministarstva proizvodnih djelatnosti, predvođeno zamjenikom ministra vanjske trgovine Adolfom Ursom, razgovaralo je danas s predstavnicma Istarske županije i županom Ivanom Jakovčićem o gospodarskoj suradnji i mogućnostima ulaganja u Istru.

Urso je rekao da su za talijanske ulagače najzanimljiviji turizam i ugostiteljstvo, napose proširenje i osuvremenjenje turističkih kapaciteta, proizvodnja kvalitetnog autohtonog istarskog vina te drvna, tekstilna i metaloprerađivačka industrija.

Župan Jakovčić je talijanskom izaslanstvu predložio otvaranje industrijske poslovne zone u Istri koja bi se, kako je kazao, temeljila na čistoj proizvodnji.

Za boravka u Istri zamjenik ministra vanjske trgovine Adolfo Urso sastao se i s predstavnicima talijanske manjine predvođenim saborskim zastupnikom Furiom Radinom.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙