FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

DP: OKRUGLI STOL U WASHINGTONU NA TEMU ULAGANJA U HRVATSKU

ZAGREB, 20. svibnja 2004. (Hina) - "Ulaganja u Hrvatsku – izgledi zarast" naslov je okruglog stola koji u organizaciji neprofitneorganizacije Hrvatska kuća počinje u četvrtak navečer na sveučilištuGeorgetown u Washingtonu, najavljuje Glas Amerike.
ZAGREB, 20. svibnja 2004. (Hina) - "Ulaganja u Hrvatsku – izgledi za rast" naslov je okruglog stola koji u organizaciji neprofitne organizacije Hrvatska kuća počinje u četvrtak navečer na sveučilištu Georgetown u Washingtonu, najavljuje Glas Amerike.

Cilj skupa jest prikupljanje i posredovanje informacija o razvoju, izazovima i mogućnostima za strana ulaganja u Hrvatskoj, dodaje postaja.

Američke kompanije trebale bi dobiti informacije o konkretnim industrijskim sektorima u Hrvatskoj, a potencijalni američki ulagači i predstavnici privatnog sektora u Hrvatskoj priliku za razmjenu mišljenja i upoznavanje, ističe VOA.

Uz organizatora Hrvatsku kuću, okrugli stol sponzoriraju i AMAC, udruga diplomaca zagrebačkog sveučilišta, Hrvatsko američka udruga, Nacionalna federacija Amerikanaca hrvatskog podrijetla, hrvatsko veleposlanstvo u SAD-u i kompanija Steve Bubalo Construction, objavljuje VOA.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙