FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

izaslanstvo "Končara" u Banjoj Luci

BANJA LUKA, 26. svibnja 2004. (Hina) - Izaslanstvo zagrebačke Končar –Elektroindustrija razgovaralo je danas u Banjoj Luci s predstavnicimaRepublike Srpske o mogućnostima gospodarske suradnje.
BANJA LUKA, 26. svibnja 2004. (Hina) - Izaslanstvo zagrebačke Končar – Elektroindustrija razgovaralo je danas u Banjoj Luci s predstavnicima Republike Srpske o mogućnostima gospodarske suradnje.

"Končar" sudjeluje na Međunarodnom sajmu elektro-strojarske industrije, koji se od 25. do 29. svibnja održava u Banjoj Luci, a okupio je 50 izlagača.

S izaslanstvom Končar – Elektroindustrije d.d., koje je predvodio predsjednik Uprave Darinko Bago, razgovarali su danas predsjednik Vlade Republike Srpske Dragan Mikerević i ministri privrede, energetike i razvoja te prometa i veza, službeno je priopćeno iz Ureda Vlade RS za odnose s javnošću.

Predstavnici "Končara", kako se navodi, iskazali su zanimanje za mogućnosti ulaganja u elektroenergetski sektor u RS kao i u revitalizaciju željezničke infrastrukture. Zagrebačka je tvrtka zainteresirana za pronalaženje poslovnih partnera u Republici Srpskoj koji bi preuzeli dio poslova "Končara", kao i za sudjelovanje u procesu privatizacije strateških poduzeća, stoji u priopćenju.

Dodaje se da je Mikerević izvijestio goste iz Zagreba o gospodarskim mogućnostima Republike Srpske i naglasio zainteresiranost za sve oblike gospodarske suradnje koja bi poticala domaće resurse i otvaranje novih radnih mjesta.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙