FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Malezija: zbog prijetnje zatvoreno američko veleposlanstvo

KUALA LUMPUR, 30. prosinca 2005. (Hina/AP) - Američko veleposlanstvo uMaleziji zatvoreno je u petak zbog prijetnje sigurnosti, ali zasadnema podataka o kakvoj opasnosti po privatne američke interese,objavljeno je iz veleposlanstva.
KUALA LUMPUR, 30. prosinca 2005. (Hina/AP) - Američko veleposlanstvo u Maleziji zatvoreno je u petak zbog prijetnje sigurnosti, ali zasad nema podataka o kakvoj opasnosti po privatne američke interese, objavljeno je iz veleposlanstva.

Konzularna obavijest poslana je e-mailom i kaže kako je misija u glavnome gradu Kuala Lumpuru "zatvorena do daljnjega zbog sigurnosne prijetnje".

"U ovome trenutku veleposlanstvo nema podataka o nekoj specifičnoj i vjerodostojnoj prijetnji privatnim američkim interesima i Maleziji", kaže se u obavijesti.

Glasnogovornica američkoga veleposlanstva Kathryn Taylor kaže da je prijetnja bila izričito povezana s veleposlanstvom, "a ne s općim američkim interesima u Maleziji".

Nije htjela dodati nikakve pojedinosti. "Nadamo se da će se veleposlanstvo ponovno otvoriti u utorak", rekla je i dodala kako je bilo predviđeno da veleposlanstvo bude zatvoreno od subote do ponedjeljka.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙